Olen oma mehe ja abielus armukese vahel lõhenenud

See on raske otsus (Pilt: Getty/Metro.co.uk)

Kahe inimese kaklemine sinu pärast võib tunduda teoreetiliselt põnev, kuid igasugune sellest tulenev egotõus lõpeb lõpuks vähemalt ühe asjaosalise südamevaluga.

Sel nädalal kuuleme lugejalt, kellel on raske teha otsust oma kaheksa-aastase abikaasa ja abielus mehe vahel, kellega tal on suhe.

Pärast seda, kui ta abikaasa vahele jäi ja lahutusega ähvardas, on ta nüüd koju naasnud ja lubas suhtele uue hooga anda. Kuid tema väljavalitu ei ole valmis lahti laskma, hoolimata sellest, et ta keeldub oma naisest lahkumast. Kas ta suudab mõlemad mehed liikvel hoida?

Lugege allolevat nõuannet, kuid enne minekut ärge unustage tutvuda eelmise nädala dilemmaga 37-aastaselt, kelle endine elukaaslane nimetab teda “perverdiks”, kuna ta käib palju noorema mehega.

Probleem…

Tunnen, et olen võimatus olukorras ega näe väljapääsu.

Põhimõtteliselt tahavad mu mees ja väljavalitu mõlemad minuga koos olla ja kumbki ei anna minust alla.

Olen 32-aastane ja kaheksa aastat abielus. Kui mu abielu eelmisel aastal halvasti läks, hakkasin internetis teisi mehi vaatama ja ei läinud kaua, kui kellegagi rääkima hakkasin. Avastasime, et oleme mõlemad oma partneritega rahul, ja hakkasime salaja kohtuma. See mees ei valmistanud pettumust ja tunded, mis mul tema vastu on, on tugevamad kui need, mis mul on oma mehe vastu.

Kahjuks tajus mu teine ​​pool, et midagi on valesti, ja näppas mu telefoni, kui sõbrale sõnumeid saatsin. Kui tal oli juurdepääs mu lukustamata telefonile, avastas ta peagi mu afääri. Meil oli kõige võimsam tüli, mis lõppes sellega, et viskasin talle abielusõrmuse ja ütlesin, et tahan lahutust.


Liituge Metro seksi- ja tutvumisuudiskirjaga The Hook-Up

Kas teile meeldib selliseid mahlaseid lugusid lugeda? Kas vajate näpunäiteid, kuidas magamistoas asju vürtsitada?

Liituge The Hook-Upiga ja me libiseme teie postkasti igal nädalal kõigi Metro uusimate seksi- ja tutvumislugudega. Me ei jõua ära oodata, millal sa meiega liitud!

Järgmised ööd veetsin sõbranna juures, kuid kui ma oma kallimale juhtunust rääkisin, ütles ta, et ei saa oma naist maha jätta, kuna neil on lapsed ja ta läheb rahaliselt sassi.

Mu mees anus, et ma tagasi tuleksin ja kuna mul polnud kuhugi mujale minna, naasin lubadusega uuesti proovida. Seda kõike on väga hea öelda, aga ka mu väljavalitu ei taha minust loobuda.

Nii et mul on kaks meest, kes mõlemad anuvad, et ma nende juurde jääksin. Ma tunnen, et mõlemad tüübid mõtlevad ainult iseendale, aga kuidas on lood minuga?

Nõuanne…

Näib, et mängite selles draamas abitut ohvrit, kuigi tegelikult olete peategelane ja peate mõtlema enda, mitte nende käitumisele.

Oma mehe juurde naasmine, sest sul polnud enam kuhugi minna, on tema suhtes sügavalt ebaõiglane. Kui tunned, et abielu on kindlasti läbi, pead tegema plaane mujale jääda, isegi kui see on raske.

Kuid pidage meeles, mida teie väljavalitu ütles. Kui tal pole kavatsust kunagi oma perest lahkuda, veedate ülejäänud suhte “teise naisena”, mis toob harva õnne.

Mõtle uuesti oma abielule; nõustaja abiga saad ehk asjad korda. Aga kui sa tõesti ei talu, siis mida varem advokaadi juurde näed ja asjad korralikult lõpetad, seda parem. Vähemalt ei jää te praegusesse segadusse ja kui teie ja teie abikaasa teate täpselt, kus te seisate, võite hakata edasi liikuma.

Võib-olla naudite sügaval sisimas draamat ja ideed, et kaks meest teie pärast kaklevad, kuid sellega on seotud ka teised inimesed.

Teie väljavalitu lapsed väärivad isa, kes keskendub oma perele, mitte teile. Minu nõuanne on astuda tagasi ja lasta tal oma probleemid kodus lahendada. Ainult siis (ja kui) olete mõlemad vabad, peaksite kaaluma oma suhte jätkamist.

Laura on nõustaja ja kolumnist.