Minu breketid jäid tema peenise külge kinni. See oli kõigi aegade halvim kohting

Tema majakaaslane helistas arstiga tegelevale sõbrale, et küsida, mida ta peaks tegema

Ollie pani mind süttima nagu Blackpooli valgustus.

Olin 21-aastane ülikoolis ja mul polnud meestega kõige paremat ajalugu. Olin kohtingul käinud, kuid ei leidnud kunagi seda keemiat, kus oleksin tahtnud asja edasi viia.

Ollie oli teistsugune. Ta oli minuga samal kursil poliitikat lugedes ja ma olin temaga nädalaid flirtinud. Olime gruppidena koos joomas käinud, kuid avastasime end alati üksteise lähedal istumas ja naerma puhkemas.

Mu süda jättis löögi vahele, kui ta tõmbas mind pärast õhtust väljasõitu ühele poole ja küsis, kas ma ei tahaks koos jooma minna.

“Mis nüüd?” vastasin.

“Ei, ma tahan seda korralikult teha,” naeris ta vastu.

Hõljusin ja naeratasin terve kodutee oma märjas udus.

Paar ööd hiljem oli aeg meie kohtinguks – olin proovinud iga riietust, mis mul oli, et näha, mis õige välja näeb, kuigi nägin teda enamus päevi loengutel. Ma arvan, et leppisin kohutavate elektrisiniste saabaste ja minu arvates väga laheda, erksa kleidiga, millele oli maalitud julge punane nägu. Kui ainult mu riietus oleks kohtingul kõige hullem.

Saime üliõpilasliidus kokku ja paremini poleks saanud minna. Me naersime koos ja suhtlesime maohammustuste ja poliitika üle.

Me ei tahtnud, et öö lõppeks nii lõppes Fruity, reedese juustulise tantsuõhtu liidus.

Hoidsime kõigist teistest eemale ja veetsime lihtsalt aega koos, tehes tantsupõrandal esimest suudlust. Mäletan, et mul olid liblikad ja tundsin, et võin õnnest lõhkeda.

Lahkusime koos ja kõndisime käest kinni hoides koju ja saime teel krõpse. Tundus loomulik, et lähen tagasi tema majja – olin teda tundnud juba ammu. Oi kuidas ma oleksin oodanud.

Jõime koos tema majakaaslastega, kes kõik tahtsid mind piiluda, enne kui me punaste, värskelt pestud voodilinadega tema tuppa läksime. Ta teadis tegelikult, kuidas pesumasinaga töötada! Veel üks linnuke meeles. See läks nii hästi.

Seal ma olin, ikka veel tema peenise küljes, tundes end väga haavatavana ja täiesti kurnatuna

Siis juhtus mõeldamatu – ma ikka veel kripeldan ja lähen karmiinpunaseks, kui sellele mõtlen.

Ma tulen sellega lihtsalt välja: olime hakanud väga intiimsed olema, kui tema peenis jäi mu hambaklambrisse kinni.

Mu lollid sätendavad uhiuued breketid, mille vanemad olid mulle 21. sünnipäevaks ostnud. Ta kuulis verdtarretavat karjet ja tema majakaaslane jooksis sisse, et näha, mis juhtus.

Seal ma olin, ikka veel tema peenise küljes, tundes end väga haavatavana ja täiesti kurnatuna.

Tema majakaaslane helistas rohtu tegevale sõbrale, et küsida, mida ta peaks tegema – veelgi hullem oli kuulata, kuidas nad seda telefonis arutasid.

Kuigi see oli parem variant, kui ma arvasin, et helistasin oma emale, kes oli õde.

Olin kivistunud, et olin selle kogu eluks murdnud. Ma tahtsin, et maa neelaks mu alla. Selle asemel võttis tema majakaaslane nii õrnalt kui suutis oma peenise minu trakside küljest lahti. Häbi. Tundus, et kõikjal punastel linadel purskas verd.

Mäletan, et pakkusin temaga A&E-sse minna ja ta vaatas mind õudusega. Selle asemel läks Ollie koos oma majakaaslasega. Tõenäoliselt oleksin pidanud siis lahkuma, kuid purjuspäi jäin magama ja pidin järgmisel hommikul välja hiilima, enne kui nad tagasi olid.

Kui pärast oma voodisse tagasi sättimist ärkasin, hakkas alkoholijärgne süütunne läbi tulema. Tagasivaateid juhtunust.

Vaatasin alla, et aega näha ja mõistsin, et olin oma armastatud Stormi kella maha jätnud. See oli minu jaoks nii eriline. Olin selle jaoks noorena kogunud ja see tähendas mulle piisavalt, et ma ei saanud selle kaotust lihtsalt eilse õhtu kõrvalkahjuna käsitleda.

Pidin koguma julgust ja helistama talle, et näha, kuidas tal läheb, ja küsida, kas võin kella kätte võtta. Ei olnud üllatav, et ta ei vastanud. Proovisin siis teksti saata. Mu majakaaslased olid hüsteerikahoogudes.

Mind kohtas koor: “Ta ei saa kuidagi teiega kohtuda, et teile kella tagasi anda”.

Noh, ta tegi. Mäletan, et sõitsin sinna kõhuga sõlmes. Ta oli väljaspool oma kohta ja andis selle mulle tagasi.

Küsisin, kas ta tahab midagi uuesti teha. Ta vaatas mind nagu massimõrvarit ja ütles ei.

Pärast seda ei rääkinud me enam kunagi. Nägin teda ülikooli ajal ja tundsin iga kord oma kõhuõõnes häbi.

Ma ei suutnud end peatada, kuid sain ka itsitada – mis tõesti ei aidanud meie suhet parandada.